1. REE.nl
  2. Nieuws
  3. Ontdek alles over duurzame energie tijdens de ‘BBQ bij REE’ op 16 mei!

Ontdek alles over duurzame energie tijdens de ‘BBQ bij REE’ op 16 mei!

29 Apr 2024 | Nieuws

Ben jij een ondernemer in de regio Arnhem-Nijmegen en wil je meer weten over duurzame energie, laadinfrastructuur, financieringsopties, subsidies en nog veel meer? Dan is de informele bijeenkomst ‘BBQ bij REE’ op 16 mei echt iets voor jou!

REE, het Regionaal Expertiseteam Energie, is een klein, onafhankelijk team dat de juiste expertise kan koppelen aan energievragen van ondernemers. Als gezamenlijk initiatief van 16 gemeenten, regionale bedrijvenverenigingen (vertegenwoordigd door VNO-NCW Midden) en de Provincie Gelderland, streven we ernaar ondernemers in de regio te ondersteunen bij energievraagstukken. Ons doel is om een duurzame en toekomstbestendige regio te creëren met minder CO2-uitstoot en een lager energieverbruik.

Tijdens de bijeenkomst informeren we je uitgebreid over:

  • Laadinfrastructuur op bedrijventerreinen: hoe kun je als ondernemer profiteren van de groeiende vraag naar laadpalen voor elektrische voertuigen?
  • Financierings- en subsidiemogelijkheden voor energiemaatregelen bij bedrijven: ontdek welke financiële ondersteuning beschikbaar is om jouw bedrijf te helpen verduurzamen.
  • De laatste ontwikkelingen op het gebied van slimme energiesystemen voor netcongestie: leer hoe slimme energiesystemen kunnen helpen bij het verminderen van netcongestie en het optimaliseren van energiegebruik.

De BBQ bij REE is kosteloos voor ondernemers en energieprofessionals uit de regio Arnhem-Nijmegen. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan om teleurstelling te voorkomen!

Praktische informatie:

  • Datum: 16 mei
  • Tijd: 17:00 – 20:00 uur
  • Locatie: Regio Arnhem-Nijmegen

Wil je deelnemen aan onze bijeenkomst? Meld je aan via de BBQ pagina: Aanmelden voor BBQ bij REE

Mis deze kans niet om meer te weten te komen over duurzame energie en meld je vandaag nog aan! We zien je graag op 16 mei.

Eerste Hulp bij Netcongestie voor Gelders Bedrijfsleven

Het Gelderse bedrijfsleven krijgt met de lancering van de handreiking “Eerste hulp bij netcongestie” een krachtige steun in de rug. Dit initiatief verbetert niet alleen de energiehuishouding van ondernemers, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst. De Gelderse...

Lancering van onze maandelijkse LinkedIn-update!

Vanaf deze maand hebben we een nieuwe nieuwsbrief in het leven geroepen om elke maand jou en andere ondernemers te informeren over welke projecten en initiatieven we hebben lopen in onze mooie regio. In de januari 2024-editie van deze maandelijkse LinkedIn-nieuwsbrief...

Bijeenkomst voor energieadviseurs in Tiel. REE was er bij!

Op 17 november organiseerde VNO-NCW Midden en DEB.nl in Tiel een lunchbijeenkomst voor energieadviseurs, op de locatie van S-TEC. Martin Kloet opende de bijeenkomst, verwelkomde de aanwezigen en presenteerde het programma. DEB.nl, het platform voor Duurzaam Energie...

Alle ins en outs van informatieplicht energiebesparing

Ontdek wat mogelijk is en wat essentieel is om moeiteloos te voldoen aan de informatieplicht energiebesparing. Na slechts een half uur ben je op de hoogte van de eenvoudige stappen die je kunt nemen. REE werkt samen met het landelijke platform DEB en informeren je...