1. REE.nl
  2. Nieuws
  3. Nieuwe subsidieregeling in Nijmegen voor bedrijven die hun energieverbruik willen verduurzamen of verminderen.

Nieuwe subsidieregeling in Nijmegen voor bedrijven die hun energieverbruik willen verduurzamen of verminderen.

4 jul 2023 | Nieuws

Nieuwe subsidie voor bedrijven vanaf 4 Juli 2023.

Ondernemers in Nijmegen kunnen vanaf 4 Juli 2023 terecht bij ons, het Regionaal Expertiseteam Energie (REE), als zij advies nodig hebben voor het verduurzamen of besparen van energie. Als onafhankelijke energie-experts helpen wij ondernemers in de regio. Wij kijken wat er nodig is om te verduurzamen of het energie verbruik te verminderen.

Aanschaf, advies en maatregelen

De subsidie die de gemeente Nijmegen beschikbaar heeft gesteld kan voor verschillende soorten advies worden ingezet. Hierbij kan je denken aan advies bij aanschaf van energiezuinige verlichting of de aanschaf van zonnepanelen. Wij als het REE helpen bij de zoektocht naar een leverancier.

De subsidie kan ook gebruikt worden voor advies over maatregelen en begeleiding van het uitvoeren van een energiescan, bij een scan lichten wij het hele pand of bedrijfsproces door. Er zijn ook collectieve mogelijkheden, namelijk gezamenlijke inkoop van zonnepanelen of het verlichten van de druk op het energienetwerk.

“Ondernemers hebben aangegeven behoefte te hebben aan specialistisch advies op maat. Dit maken we nu mogelijk met deze subsidie. Hiermee zetten we weer een mooie stap in het verduurzamen van onze stad” – Tobias van Elferen, wethouder duurzaamheid.

Meer informatie over deze subsidie?

Vanaf 4 juli kan je meer informatie vinden op de site van de gemeente Nijmegen, deze vindt u hier: nijmegen.nl/energieadviesbedrijven

Om direct in contact te komen met het REE kunt u bellen met 06-45553019,  een email sturen naar info@ree.nl of de contactpagina bezoeken.

Showcase

Heb jij een goed voorbeeld op het gebied van energiebesparing in jouw bedrijf en wil je het als showcase hier laten zien? Neem dan contact met ons op.