1. REE.nl
  2. Nieuws
  3. Alle ins en outs van informatieplicht energiebesparing

Alle ins en outs van informatieplicht energiebesparing

21 nov 2023 | Nieuws

Ontdek wat mogelijk is en wat essentieel is om moeiteloos te voldoen aan de informatieplicht energiebesparing. Na slechts een half uur ben je op de hoogte van de eenvoudige stappen die je kunt nemen. REE werkt samen met het landelijke platform DEB en informeren je graag over de gratis webinars om ondernemers zoals jou te begeleiden. Op deb.nl nemen zeje in drie stappen mee door het proces, zodat je volledig voldoet aan de informatieplicht.

Let op: de deadline voor het rapporteren van de informatieplicht energiebesparing is 1 december 2023. Aarzel niet en meld je snel aan! Deelname aan het webinar en het gebruik van DEB zijn volledig kosteloos. Dus, claim je plek en ontdek wat je kunt doen en wat noodzakelijk is.

Klik hier om je aan te melden voor de webinar

Bijeenkomst voor energieadviseurs in Tiel. REE was er bij!

Op 17 november organiseerde VNO-NCW Midden en DEB.nl in Tiel een lunchbijeenkomst voor energieadviseurs, op de locatie van S-TEC. Martin Kloet opende de bijeenkomst, verwelkomde de aanwezigen en presenteerde het programma. DEB.nl, het platform voor Duurzaam Energie...

Showcase

Heb jij een goed voorbeeld op het gebied van energiebesparing in jouw bedrijf en wil je het als showcase hier laten zien? Neem dan contact met ons op.